Visie en Missie

Bij Wannée Research and Advisory werken we vanuit de visie dat wij willen bijdragen aan het realiseren van innovatie en organisatieontwikkeling. We hebben het dan ook tot onze missie gemaakt om innovatie en organisatieontwikkeling mogelijk te maken door organisaties te ontzien bij de implementatie van complexe wet- en regelgeving en het oplossen van uiteenlopende veiligheidsproblematiek.

Over ons

Raymond Wannée

Integraal veiligheidskundige | Jurist

Raymond Wannée is expert op het gebied van privacy- en gegevensbeschermingsrecht. Met passie en discipline werkt hij aan veiligheid- en privacyvraagstukken in de breedste zin van deze begrippen. Hij beschikt over een breed netwerk aan professionals zoals: toonaangevende advocaten, beleidsmakers en ICT-experts. Daarnaast is Raymond Gecertificeerd Privacy Professional en lid van The International Assosiation of Privacy Professionals.

Voordat hij Wannée Research and Advisory oprichtte was hij 3 jaar werkzaam als beleidsmedewerker en bestuursadviseur bij één van de grootse landelijke schoolbesturen in Nederland.

Raymond studeerde Integrale veiligheidskunde en European Data Protection.

Over ons | Certificering Raymond Wannee